Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار گرمسار از اجرای طرح یکپارچه‌سازی در ۷۰۰ هکتار از اراضی شهرستان گرمسار خبر داد و گفت: رفع مشکلات آب، راه و خاک در شهرستان گرمسار در اولویت‌های دولت قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرمسار، داریوش طاهری بعد از ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن گرامیداشت سالروز شهادت شهید محمود صارمی و روز خبرنگار اظهار داشت: بحران کم‌آبی، شوری خاک زمین‌های کشاورزی، مدریت منابع و توسعه نیروی انسانی، اصلاح معابر و راه‌های شهرستان گرمسار از مهم‌ترین مشکلات و دغدغه‌های دولت در این شهرستان است که باید مرتفع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده از سوی دولت در این راستا افزود: بالغ‌بر 700 هکتار از اراضی شهرستان گرمسار در طرح یکپارچه‌سازی سامان‌دهی شدند.

فرماندار گرمسار با بیان اینکه رفع مشکلات شوری خاک و زمین‌های کشاورزی در دستور کار قرار دارد بیان کرد: تعمیر و تقویت زیرساخت‌های جاده فیروزکوه به گرمسار از دیگر اقدامات مهمی است که در دولت یازدهم انجام‌شده است.

وی با بیان اینکه بالغ‌بر 200 خانوار در شهر جدید ایوانکی اسکان یافتند خاطرنشان کرد: رفع مشکلات زیرساختی این شهر و توسعه امکانات اقامتی، رفاهی و عمرانی در دستور کار دولت قرار دارد.

طاهری با تأکید بر اینکه بحران کم‌آبی در این شهرستان یکی از مهم‌ترین معضلاتی است که باید به‌سرعت رفع شود اذعان کرد: با تکمیل پروژه BOT انتقال آب از سیمین دشت به گرمسار سالانه 21 میلیون مترمکعب آب پایدار ایجاد می‌شود.

وی درباره این پروژه توضیحاتی داد و تصریح کرد: در طرح خط انتقال آب از سیمین دشت به گرمسار در مسافتی بالغ‌بر 42 کیلومتر تمهیدات لازم برای لوله‌گذاری از بند انحرافی سیمین دشت به تصفیه‌خانه آب انجام می‌شود.

فرماندار گرمسار با بیان اینکه تحقق و تکمیل این پروژه با حمایت بخش خصوصی امکان‌پذیر است افزود: 240 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری برای بی او تی پیش‌بینی‌شده که با تکمیل آن بخش عمده‌ای از آب شرب شهرستان گرمسار تأمین می‌شود.

وی آب‌رسانی به مناطق محروم و تأمین آب شرب پایدار برای این شهرستان را از اهداف مهم طرح خط انتقال آب از سیمین دشت به گرمسار دانست و گفت: پروژه خط انتقال آب شرب گرمسار با دو استان تهران و سمنان به‌صورت مشترک در حال اجرا است و هماهنگی بین دو استان درزمینهٔ اجرای این پروژه لازم و ضروری است.

طاهری با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی در مناطق روستایی گرمسار تشریح کرد: تقویت روستاهای گرمسار در بخش‌های مختلف کشاورزی، اقتصادی و فرهنگی انجام می‌شود و در این راستا باید از تمام ظرفیت‌های موجود در دستگاه‌های اجرایی شهرستان برای تحقق این امر استفاده کرد.

وی با اشاره به پروژه‌های جاده فیروزکوه به گرمسار، منطقه ویژه اقتصادی، قطار حومه‌ای تهران ـ گرمسار تأکید کرد: بخشی از این پروژه‌ها اجرا و به بهره‌برداری رسیده است که برای تکمیل آن نیازمند تأمین اعتبار از سوی دولت و جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی برای بهره‌برداری از آن‌ها هستیم.

انتهای پیام/

R41366/P41362/S6,64/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۲۲۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری ۱۹ هزار هکتار از اراضی ملی برای اجرای طرح‌های کشاورزی

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت جهاد کشاورزی، مهدی سرخوش اظهار داشت: میزان واگذاری اراضی ملی و دولتی به مساحت ۱۹ هزار و ۴۵ هکتار و به تعداد یک‌هزار و ۲۰۳ مورد به متقاضیان واگذاری زمین برای اجرای طرح‌های کشاورزی، وابسته و غیرکشاورزی در سطح کشور انجام شده است.

وی ادامه‌داد: از این میزان مساحت ۱۲ هزار و ۳۹۵ هکتار به تعداد ۹۱۷ مورد برای طرح‌های کشاورزی و وابسته به کشاورزی و تعداد ۲۸۶ مورد به مساحت ۶ هزار و ۶۵۰ هکتار برای طرح‌های تولیدی و صنعتی زمین واگذار شده است.

مدیرکل دفتر واگذاری و توسعه اراضی سازمان امور اراضی کشور افزود: سال گذشته در راستای نظارت بر اراضی واگذار شده، تعداد ۳۷ هزار و ۹۲۷ مورد بازدید توسط عوامل نظارتی انجام شده که نتیجه آن تشکیل ۲۷۸ جلسه هیأت‌های نظارت ماده ۳۳ استانی بود که سه هزار و ۱۸۹ پرونده در این جلسات مطرح و درباره تمدید قرارداد مربوطه، تعیین مهلت برای اجرای طرح، یا فسخ قرارداد و استرداد زمین و سایر تکالیف مقرر در قانون و مقررات حاکم تصمیم‌گیری شده است.

وی تصریح کرد: درباره موضوع واگذاری باتوجه به تکلیف ابلاغی سیاست‌های سازمان متبوع، برنامه تکلیفی برای استان‌ها با توجه به ظرفیت‌ها و شرایط و عملکرد استانی مشخص شده و ابلاغ خواهد شد.

سرخوش ادامه‌داد: مقرر شده استان‌ها با استفاده از ظرفیت تفاهم‌نامه منعقد شده با سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی در خصوص برون‌سپاری وظایف غیرحاکمیتی سازمان پیگیری لازم را انجام دهند.

وی خاطرنشان‌کرد: در راستای رفع نقایص موجود، اصلاح دستورالعمل نظارت بر طرح‌ها به انضمام فرم‌های مربوطه و ضوابط اجرایی لایحه قانونی واگذاری و احیای اراضی در دستور کار این دفتر قرار دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پروژه تعریض جاده اجیرلو ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • واگذاری ۱۹ هزار هکتار از اراضی ملی برای اجرای طرح‌های کشاورزی
  • ۲۰۰روستای بالای بیست خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند
  • افزایش ۲۰ درصدی رها سازی آب از سد زولاچای سلماس
  • پیش بینی تولید بیش از ۸۰۰۰۰ تن محصول گندم از شهر خوشه‌های طلایی
  • یکپارچه سازی هوش مصنوعی اوپن ای آی و گوگل در آیفون‌های جدید
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول
  • پیشگیری از تغییر کاربری ۵۹ هکتار اراضی کشاورزی ساوجبلاغ
  • سند ۱۷۱ هکتار از اراضی ملی پردیس صادر شد
  • آبیاری ۲۲۰۰ هکتار از اراضی پایاب سد سهند