Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@23:50:00 GMT

اجرای 9 پروژه تأمین و حفاظت از منابع آبی در استان سمنان

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۳۰۲۲۹۷

اجرای 9 پروژه تأمین و حفاظت از منابع آبی در استان سمنان

رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای سمنان از اجرای 7 پروژه در جهت تأمین و عرضه آب و اجرای دو برنامه در جهت بهبود بهره برداری و حفاظت از منابع آب در استان سمنان خبر داد و گفت: برای اجرای این تعداد پروژه در استان سمنان یک هزار و 343 میلیارد ریال هزینه شده است.

ایرج حیدریان در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: سد مخزنی کالپوش، سد مجن شاهرود، سامانه انتقال آب سیمین دشت به گرمسار، سامانه انتقال آب گرمسار تا ایوانکی، سد مخزنی روزیه (چاشم) و سامانه انتقال آب از سد کالپوش به میامی و همچنین مرمت و بازسازی کانال انتقال آب از سیمین دشت به گرمسار از جمله پروژه‌های در دست اجرا و آماده اجرا در بخش تأمین و عرضه آب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: پروژه سد مجن شاهرود با حجم تنظیم 75.4 میلیون مترمکعب و با هدف تأمین 3 میلیون متر مکعب آب در سال جهت مصارف کشاورزی اراضی پایین دست با پیشرفت فیزیکی 95 درصد در دست انجام است که تاکنون 186 میلیارد و 631 میلیون ریال هزینه شده است.

حیدریان اضافه کرد: سد مخزنی کالپوش نیز با حجم مخزن 16 میلیون متر مکعب و با هدف تأمین 6 میلیون متر مکعب آب شرب و صنعتی برای شهرستان شاهرود با 95 درصد پیشرفت فیزیکی در دست اجرا است که تاکنون بالغ بر 508 میلیارد و 753 میلیون ریال هزینه شده است.

وی از سامانه انتقال آب سیمین دشت به گرمسار و سامانه انتقال آب گرمسار به ایوانکی به عنوان دو پروژه در بخش تأمین و عرضه آب در غرب استان سمنان نام برد و گفت: سامانه انتقال آب سیمین دشت به گرمسار به طول 42 کیلومتر با 18 درصد پیشرفت فیزیکی توسط سرمایه گذار بخش خصوصی و با ساز و کار خرید تضمینی آب ( BOT ) در حال اجرا است و همچنین سامانه انتقال آب گرمسار به ایوانکی نیز به طول 32 کیلومتر با 98 درصد پیشرفت فیزیکی در شرف افتتاح استکه تاکنون مبلغ 177 میلیارد و 429 میلیون ریال هزینه شده است.

حیدریان همچنین از اجرای پروژه‌ی مرمت و بازسازی کانال انتقال آب از سیمین دشت به گرمسار خبر داد و گفت: این طرح با هدف علاج بخشی و مرمت 37 کیلومتر کانال انتقال آب در شهرستان گرمسار در حال اجرا است که 51 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تاکنون اعتباری بالغ بر 189 میلیارد و 876 میلیون ریال برای اجرای این پروژه هزینه شده است.

وی از اجرای دو پروژه مهم در قالب برنامه بهبود بهره برداری و حفاظت از منابع آب خبر داد و گفت: اجرای طرح های احیاء و تعادل بخشی سفره‌های آب زیززمینی در مقیاس 11 پروژه در سطح استان سمنان و همچنین مطالعه، مرمت و بازسازی تأسیسات آبی در دست بهره برداری نیز در مقیاس 7 پروژه در سطح شهرستان‌های شاهرود، دامغان و گرمسار از جمله پروژه های این بخش است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای سمنان اضافه کرد: اجرای طرح های احیاء و تعادل بخشی سفره‌های آب زیرزمینی در استان سمنان 20 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و تاکنون 115 میلیارد و 364 میلیون ریال هزینه شده استو پروژه مطالعه، مرمت و بازسازی تأسیسات آبی در دست بهره برداری در شهرستان‌های شاهرود، دامغان و گرمسار نیز 100 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و تاکنون 23 میلیارد و 274میلیون ریال هزینه شده است.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۰۲۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصدی بزرگراه آستارا - آستارا

به گزارش خبرنگار مهر، رضا اکبری بعد از ظهر شنبه در جریان بازدید از روند اجرایی پروژه بزرگراه آستارا – آستارا اظهار کرد: این پروژه به طول یک هزار و ۴۰۰ متر در نقطه مرزی بین جمهوری اسلامی ایران و کشور آذربایجان در حال احداث بوده و نقش بسزایی در حمل و نقل ترانزیتی ایفا می‌کند.

معاون راهداری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور با بیان اینکه این بزرگراه در کنار پایانه مرزی جدید در کاهش بار ترافیکی کامیون‌ها اثر گذار خواهد بود، افزود: قطعاً همکاری دستگاه‌های همسو به پیشبرد این پروژه کمک خواهد کرد.

وی ادامه داد: پروژه بزرگراه آستارا _آستارا شامل یک دهنه پل بزرگ به طول ۳۲ متر، دور برگردان غیر همسطح، ساختمان اداری مرزبانی، آبرو و زیرگذر می‌باشد.

اکبری با بیان اینکه پروژه بزرگراه آستارا- آستارا ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است، گفت: امیدواریم تا پایان شهریورماه این پروژه تکمیل و به بهره‌برداری برسد.

وی افزود: با توجه به تردد میانگین روزانه ۳۰۰ کامیون به خارج از کشور از طریق مرز آستارا، توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل بین المللی در این شهرستان ضروری می‌باشد.

گفتنی است؛ در بازدید معاون راهداری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور و مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان گیلان از روند اجرایی پروژه بزرگراه آستارا - آستارا و در جلسه‌ای با حضور مشاور و پیمانکار پروژه، موانع و مشکلات اجرای پروژه مورد بررسی قرار گرفت.

کد خبر 6090391

دیگر خبرها

  • اصحاب رسانه به جای «اعتبار» برای اصفهان مطالبه «اختیار» کنند/همه چیز درباره پروژه انتقال آب، اتباع و فرونشست
  • شور و هیجان وصف ناشدنی در مسابقات کشتی نونهالان استان سمنان
  • نیمی از پرونده‌های قضایی گرمسار الکترونیکی شد
  • پیشرفت فیزیکی ۴۰ درصدی مرمت ساختمان ساعت
  • نیاز ۲۰ میلیاردی برای تکمیل شبکه آبیاری «حوضیان»
  • لزوم تأمین منابع مالی برای تکمیل پروژه‌های آبرسانی به مشهد مقدس
  • پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصدی بزرگراه آستارا - آستارا
  • مثبت شدن تراز درآمد و هزینه تأمین اجتماعی
  • آبگیری ٩٠ درصد تالاب قره گل بوکان
  • اجرای پروژه لاینینگ 6500 متری در آمل